April 19, 2024

DESPRE NOI

DESPRE NOI


Experiența noastră și pasiunea pentru sporturi extreme ne-a determinat să organizăm câte 2-3 competiții în fiecare an. Ne place ceea ce facem, știm de ce suntem în stare și vrem să le arătăm și celorlalți pasiunea noastră pentru sportul cu motor.

În 2012 am înființat clubul Lion Racing Team și odata cu el competiția Sebiș Enduro Challange, pentru că ceea ce am făcut noi a fost un lucru nou, neobișnuit și de un real succes. Am organizat competiții Off Road de Enduro Clasic și Endurocross, care au reușit să stârnească interesul și simțul aventurii pentru câteva sute de participanți, care astăzi au devenit prieteni și parte din familia Lion Racing Team.

 

Alături de Federația Română de Motociclism, Lion Racing Team organizează competitii în Campionatul Național al Romaniei și Campionatul European de Enduro Clasic și Endurocross.

În 2014 am câștigat premiul de cea mai buna organizare și titlul de ”Organizatorul anului”. În prezent ne mândrim cu acest premiu și mai mult am facut o TRADIȚIE din acest lucru, pentru că acest premiu este nelipsit din portofoliul nostru an de an, demonstrând pasiunea și devotamentul față de activitatea noastră sportivă.

Cu fiecare experiență competițională devenim mai buni! Asta se reflectă în numeroasele titluri de Campioni Naționali pe care le dețin sportivii noștri și prin distincții de genul ”Cupa ROMÂNIEI” obținută de clubul Lion Racing Team la finalul mai multor ani la rând în urma rezultatelor cumulate ale sportivilor noștri.

 Experiențele noastre au devenit din ce în ce mai iubite de către participanți, astfel că Lion Racing Team a dezvoltat în anul 2018, din dorința de a ne adresa doritorilor de senzații excepționale, o nouă competiție cu un grad mai ridicat de dificultate în cadrul disciplinei Endurocross, denumită Extreme Crosscountry. Un lucru bine făcut, o experiență pe care ți-o vei aminti toată viața și pofta de adrenalină sunt caracteristicile pe care le promovăm noi, LEII de la Lion Racing Team.

Funcționăm după deviza : Dacă vrei să fii un LEU… antrenează-te cu LEII.